keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Viime viikonloppu

Terveppa terve taas liian pitkan ajan jalkeen! Mutta taalla sita taas ollaan. Paivat rullaa normaalilla nopeudella ja koti-ikava alkaa jo vaha ainaa paalle. 2 kuukautta jaljella, oon ollu taalla 10kuukautta???? Siis missa vaiheessa taa 10kk on menny? Mutta se siita, ajattelin valottaa teille mu viime viikonloppua missa oli vaha muutaki ku vaan Tanosossa vapaaehtoisten huoneella hengaamista.

No perjantai alko ihan normaalisti koulussa, nurseryssa oli vaan 56 lasta, halleluuja! Normaalisti ku siella se 80 pikkulasta itkee ja leikkii ja huutaa, niin 56 tuntuu niin pienelta! Melkein kaikille oli jopa tuolit missa istua. Mutta Douglas tuli kattomaan miten mulla menee mun projektissa, niin no enhan ma ookkaan ollu siella ku sen 7kk nyt ja herra suvaitsi saapua vihdoin :D No enpa ma sinne ketaan oo kaivannukkaan kaikki on menny hyvin. Kuiteski lahin sit Douglasin kanssa Tanosoon ku tarkotus oli menna illalla kattomaan Ghana-Lesotho futispeli! (Nille jotka ei tieda kuten minakaan en tietty, Lesotho on afrikan maa :D Terkkuja vaan mantsan opelle)


 Kuten tosta kuvasta jotain nakee nii iso stadium se siis on! Ja peli oli melkein loppuun myyty.
Jee hyva Ghana!
Ei ku nyt kaikki ei oo kylla niin pitais...
Oho lippu oli vaarinpain...

Mutta kaiken kaikkiaan toi matsi oli ihan huikee, varsinki siksi ku en oo ennen ollu missaan isos stadiumilla. Ja Ghana voitti, ei pelkoa siita 7-0! Valiajan jalkeen tuli pikkusia ongelmia ku pimee laheni ja sit valoja ei saatukkaa syttmaan. No mentii yhteen spottiin(ghana sanotaan baaria) yksille ja sit valot tuliki takas ja matsi jatku. Mut siis kaikki ghanalaiset on ihan hulluna futiksee ja sellanen huutoki niista lahti. Ja ku maali tuli niin kaikki hyppi tasajalkaa onnesta!
'Hah, ei muuten varmana oteta sun lippua kuvaan, me tasan tarkkaan kaytetaan mun!'
'Emmi, focus '
Ja vihdoin saatiin kuva napattua

Aku ja Max. Aku on muuten suomesta jippikaijeee



Tuli nalka, eiku jatskit kouraan.
No se siita pelista, mut todella hauskaa oli!
Sitten lauantaihin. Muut lahti aamusta Kejetiaan, mut mua ei huvittanu niin jain sit viela nukkumaan. Joskus 12 mais paatin et pakko tehda jotain jarkevaa niin lahdin sit kavelemaan Campuksen nettikahvilaan. Mika siis sijaitsee tanosossa. No mikaan ei menny niinku piti. Yritin skypettaa Kirsin kans mut patki koko ajan ja loppujen lopuks en saanu avattua mitaan sivua. No paatin vaihtaa konetta ja pitkan etsinnan jalkee loysin koneen. No kirjauduin sit sisaan, ja eikohan sellanen pikku idioottikersariivio tuu ja sammuta mun koneen. Olin jo kirjautunu sisaan niin en voinu ees vaihtaa konetta enaa. Kaiken kukkuraks pihalla sato kaatamalla etten voinu menna ees takas kotiin.

No menin pihalle istumaan ja venaa et sade loppuis. Onneks se loppu pian ja lahdin kaveemaan kotiin. Mieli muuttu iloseks ja paatin oikasta yhen 'puiston' kautta, mista aina valilla oikasen. Ottelin siina sit kuvia ja mietin kaikkea turhaa.

Papaija puu



Vesitankki

 No kaikki meni hyvin, kunnes yhtakkia huomasin kaarmeen. Se oli iso ja 2metrin paassa mua. Jaadyin ihan totaalisesti, ajattelin et jos lahen karkuun niin se lahtee seuraamaan mua? :D Peraannyin yhen askeleen ja onneks yhdessa kopissa oli mies joka huomas et nyt kaikki ei oo kunnossa. No kerroin sit sille et kaarme. Se tuli kopista ulos ja itekki pelasty sita kaarmetta. Kaski mun peraantya ja lahti tappamaan sita jonku puukalikan avulla. No siina meni 15minuuttia kunnes se oli lopulta kuollu. Tieda sita, mutta se mies sano et se oli kobra, et terve vaan jos en oliskana huomannu sita...
Kaarme vihdoin kuolleena, hyi helvetti!
 Mutta Tanoso siis on paljo isompi ku mun kyla, niin nyt kylla vaha rupee pelottamaan kavella siella enaa. Todella toivon et en tuu tormaamaan kaarmeeseen enaa!

Loppukevennykseks kuva, etta naette kuinka kannan multaa paanpaalla!!!! xD




















3 kommenttia:

  1. luin tän eilen ja toi käärme tuli mun uniin! Tosin siin unes se oli pinkki :DD .... hihii pian nähdään!<3 Ihania kuvia! Toi mullankantaminen pään päällä käy kyllä urheilusta :)
    Annika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahhaha, oliski ollu pinkki! Joo pian nahdaan onneksi! <3

      Poista
  2. luin tän eilen ja toi käärme tuli mun uniin! Tosin siin unes se oli pinkki :DD .... hihii pian nähdään!<3 Ihania kuvia! Toi mullankantaminen pään päällä käy kyllä urheilusta :)
    Annika

    VastaaPoista